Samarbeid med oss

Har du parkeringsproblemer?
Vi kan hjelpe deg.

Trondheim Parkering AS skreddersyr smarte og moderne parkeringsløsninger for næringsliv og øvrige aktører. Ta gjerne kontakt for en uformell samtale om effektiv og god utnyttelse av p-arealene dine.

Trondheim Parkering AS drifter og administrer parkeringshus og private p-plasser for både mindre bedrifter og større virksomheter med flere lokasjoner, borettslag og boligsameier. Siden våre kunder har ulike behov, samarbeider vi tett med hver enkelt kunde for å utarbeide og implementere skreddersydde løsninger i tråd med deres ønsker, så vel som krav og anbefalinger fra myndighetene.

Fokuset vårt er å skape parkeringsløsninger som er så brukervennlige, tydelige og smarte at ileggelser unngås. Få bøter betyr fornøyde bilister, noe som igjen setter eier av p-plassene i et godt lys. Våre kunder er Kjøpesentre, Eiendomsselskap, Kommunale selskap, Borettslag, Sameier, Firma osv.

Hva gjør vi?

 • Vi drifter eller leier parkeringshus/parkeringsplasser
 • Vi er rådgivere
 • Vi tegner skiltplaner og skilter opp områder
 • Vi tegner opp plasser
 • Vi driver vedlikehold og renhold
 • Vi leverer tekniske løsninger og betalingstjenester
 • Kontroll og håndheving
 • Økonomi og administrasjon
 • Kundeservice
 • Klagebehandling
 • Informasjon og veiledning

Uansett oppdrag, ønsker vi god dialog med kundene helt fra starten, slik at vi får best mulig innsikt i problemstillinger og utfordringer. Vi kommer på befaring for å kunne gi en grundig vurdering av nødvendige tiltak. Når vi i felleskap har blitt enige om løsningene, arbeider vi raskt og effektivt med å implementere dem.

Våre løsninger

SmartOblat

SmartOblat er en nettbasert løsning hvor bilens nummer registreres elektronisk, sammen med varighet på parkeringen. Parkeringsoblat i frontruta trengs derfor ikke. SmartOblat er enkelt å tilpasse den enkeltes parkeringsbehov og anbefales spesielt til store bedrifter, offentlige kontorer, sykehus, skoler, institusjoner og borettslag.

Les mer

Smarte P-anlegg

Dette er en løsning som er velegnet for parkeringshus og store uteområder. Ønsker du at dine kunder skal ha en rask og enkel adkomst til ditt parkeringshus/område uten å forholde seg til bommer er dette løsningen for deg. De parkerende kan betale på følgende måter:

SmartPark appen: aktiverer de autotrekk i SmartPark appen kan de kjøre inn og ut og parkeringen starter automatisk og trekkes i appen når man forlater området

På automat: kunden taster registreringsnummeret på bilen sin når han skal dra fra området og får da opp det beløpet han skal betale

Pay at home: kunden kan betale i fred og ro etter at han/hun kommer hjem. Frist for å betale på denne måten er 48 timer

• Velger kunden ingen av betalingsmåtene over vil han få tilsendt faktura i posten

Det må gå minimum 1 TIME etter utkjøring før du igjen kan parkere gratis, for de anlegg som har første parkeringstid gratis.

Les mer

SmartPark

SmartPark er vår egen app som kan brukes til betaling av parkering i Trondheim og Levanger. Har du et parkeringsområde der du ønsker å ta betalt for parkering. Da har du muligheten å få området med i SmartPark appen som kan brukes i Trøndelag.
Kontakt oss for priser.

Kontakt oss

Betalings-automat

Ønskes det betaling på parkeringsområdet kan man enten kjøpe eller leie betalingsautomat av Trondheim Parkering AS. I samarbeid med kunden blir vi enige om takst og andre regler angående betaling.

SMS betaling

Vi har gjort det mulig å innføre SMS-betaling for avgiftsparkering på privatrettslig område. Gjestene slipper da omveien til P-automaten og trenger heller ikke å ha P-bevis i frontruten. Parkeringsavgiften belastes mobilabonnenten og betales over telefonregningen. Når parkeringen er i ferd med å gå ut mottar man SMS, slik at det blir enkelt å utvide parkeringstiden ved å sende ny SMS.

Følgende fremgangsmåte benyttes for sms-betalingen:

 1. Send Sonenummer og reg.nr til 2410, eks. 4651 AB12345
 2. Vent på kvitteringsmelding – les denne
 3. For avslutte, send STOPP til 2410 eller ring 03456

SMS-betalingen er begrenset til å vare i 2 timer pr. gang, og stopper automatisk da. På kvitteringsmeldingen man får står det hvor lenge du kan stå parkert.

Ønsker man å avslutte parkeringen før 2 timer avslutter man denne ved å sende stopp til 2410. Man får da en ny kvitteringsmelding.

Service

Profesjonell

Lagspill

Resultat