Betaling

Mobil

Trondheim parkering tilbyr parkering via appen SmartPark som er tilpasset for iOS og Android. Med SmartPark app betaler du enkelt kun for den tiden du parkerer. Det er også mulig å stoppe tiden før den går ut eller forlenge parkeringen hvis du har behov for det.

   

Etterbetal din parkering med Pay at home

Med Pay at home betaler du for parkeringen i fred og ro etter at du kommer hjem. Frist for å betale på denne måten er 48 timer.

Gå til pay at home

Kort

Automaten krever inntasting av kjennemerke ved kjøp av parkeringstid. Kortet settes i kortleser, og parkeringstid velges ved å bruke pluss- og minustegnene på automaten. Når betaling er utført, lagres den elektroniske billetten, og kjøpet er gyldig umiddelbart.

Mynt

Automaten krever inntasting av kjennemerke ved kjøp av parkeringstid. Automaten tar all gangbar norsk mynt. Parkeringstiden bestemmes av hvor mye som legges på automaten. Når betaling er utført, lagres den elektroniske billetten og kjøpet er gyldig umiddelbart.

SMS betaling

Vi har gjort det mulig å innføre SMS-betaling for avgiftsparkering på privatrettslig område. Gjestene slipper da omveien til P-automaten og trenger heller ikke å ha P-bevis i frontruten. Parkeringsavgiften belastes mobilabonnenten og betales over telefonregningen. Når parkeringen er i ferd med å gå ut mottar man SMS, slik at det blir enkelt å utvide parkeringstiden ved å sende ny SMS.

Hvis du betaler med SMS, vil mobilabonnementet ditt bli belastet med parkeringsavgiften.

  • Send TP START <sonenummer> <registreringsnummer> <antall minutter> til 2380.
  • Eksempel: TP START 7400 VF12345 60

Husk å skrive registreringsnummeret i ett, uten mellomrom mellom bokstaver og tall.

Service

Profesjonell

Lagspill

Resultat