Trondheim Parkering AS blir Grunnlegger i Spor🎉

Trondheim Parkering AS går inn på øverste nivå i Ski-VM 2025 sitt offisielle næringslivsnettverk, Spor. Vi ønsker å bruke nettverket til å skape gode relasjoner eksternt, samt bygge engasjement internt. 
 
– Ski-VM er et stort arrangement og det er veldig spennende å være med som Grunnlegger. Spor gir oss gode muligheter til å bygge et større nettverk, og bli enda mer synlige i næringslivet. Vi gleder oss til å bidra både under ski-VM og arrangementene på veien til mesterskapet, sier Laila Solheim, salgs- og markedssjef i Trondheim Parkering AS. 
 


VM-organisasjonen er veldig fornøyd med å få med oss på laget. 
 
– Det er fantastisk at Trondheim Parkering AS går inn som Grunnlegger i Spor. De vil være en viktig støttespiller for å realisere arrangementene både på vei mot 2025 og ikke minst under med sine arealer. Det er kun gjennom slike samarbeid at vi lykkes med å gjøre ski-VM så stort og bra som vi bare har muligheten til i Trondheim, Trøndelag og Norge, sier Haakon Jensen, markedssjef i Ski-VM 2025. 
 
Vi har allerede bidratt inn i VM gjennom to arrangement: Verdenscup i langrenn i desember 2023 og Continental Cup i kombinert i januar 2024. Neste steg blir Raw Air 12.-13. mars og verdenscupfinalen i kombinert 16.-17. mars. Vi bidrar både med rådgiving rundt logistikk, samt parkeringsplasser i byen til VM-organisasjonen og ulike delegasjoner. Det store høydepunktet blir likevel VM i februar/mars 2025. 

Les hele saken her: https://trondheim2025.no/2024/02/trondheim-parkering-as-blir-grunnlegger-i-spor/ 

Service

Profesjonell

Lagspill

Resultat