RESERVERT PARKERING – NÅ KAN DU TA BETALT! 

Alle boligselskaper som har andelseiere med bil(er) og begrensede parkeringsmuligheter bør vurdere å innføre regulering på sine områder. 

Ved regulering mot avgift får man ikke bare løst parkeringsutfordringene. Boligselskapene kan i tillegg tjene godt med penger. 

Det som med hell gjøres flere steder i dag er at det innføres avgift på gjesteparkeringsområdene. Eller man innfører en mulighet for beboere med flere biler å leie plass (dersom gjesteparkeringen tåler det) for bil nummer to. 

Eller begge deler. 

I tillegg er det en vesentlig positiv sideeffekt med en avgiftsregulering. Den er rett og slett den at Boligselskapet kan risikere å tjene godt med penger. 

En av våre kunder har avgiftsregulert bare 5 gjesteplasser med en beskjeden timepris. De har nå i flere år på rad fått inn mer enn kr 10 000,- pr. plass årlig til borettslaget.  

Fra januar 2024 er det heller ikke et krav med p-automat på reserverte p-områder, selv om man har avgiftsregulering. Dette gjør det til en svært kostnadseffektiv løsning. 

Vi vet at det er vanskelig å få gehør for slike løsninger på en generalforsamling, men er det fellesgjeld så kan parkeringsinntekt bidra til å redusere andelseiernes månedlige kostnader. Vi stiller gjerne på årsmøtet og forklarer hvordan dette henger sammen, og kommer uansett om det er på dag- eller kveldstid. 

For mer informasjon ta kontakt med vår Key Account Manager, Gørill Svingen på e-post; gorill@trondheimparkering.no

Service

Profesjonell

Lagspill

Resultat