Betalingsalternativer

Disse kan du betale med på alle offentlige avgiftsplasser i Trondheim. På privatrettslige parkeringsplasser, og i P-hus kan det være andre løsninger. Følg alltid gjeldende skilting.

Mynt

Automatene tar all gangbar norsk mynt. Parkeringstiden bestemmes av hvor mye som legges på automaten. Billett må plasseres godt synlig i frontruten. Kvittering er ikke gyldig som billettNoen av automatene gir ikke veksel. Dette er oppgitt på automaten.

Kort

Kortet settes i kortleser, og parkeringstid velges ved å bruke pluss- og minustegnene på automaten. Billett må legges godt synlig i frontruten. Kvittering er ikke gyldig som billett.

Mobiltelefon

Vi har utviklet en tjeneste som heter SmartPark. Denne lar deg betale parkering med en app for iPhone eller Android. Du har også muligheten til å betale med SMS.

SMS

Du kan også betale parkering med SMS.

På offentlig parkeringsplasser (blå skilt med hvit p) kan du betale på denne måten:

Send: TP START <sonenummer> <registreringsnummer> <antall minutter> til 2380.

Eksempel: TP START 7400 VF12345 60

NB! Ingen mellomrom mellom bokstaver og tall i registreringsnummer.

For å stoppe parkering:

Send: TP STOPP

Slik henter du kvittering for SMS betalingen. Les mer

NB! På privatrettslige parkeringsplasser må du følge anvisningene på skiltene. Her benyttes andre koder enn på offentlig parkeringsplasser.

Vis større kart

Ved feil på parkeringsautomaten

En automatfeil gir ikke alltid rett til fri parkering. Finn om mulig en annen parkeringsautomat. Ved feil på automat ringer du telefonnummeret som står på automaten.