Publisert: 03. May 2017

Finalebanen P-hus forvandles til motorfestival for barn

Helga etter Kristi himmelfartsdag inviteres barn og ungdom fra St. Olavs hospital og ulike pasientforeninger, til ei fartsfylt helg på Finalebanen P-hus. Trondheim Parkering stiller parkeringshuset til disposisjon, mens selve motorfestivalen arrangeres av Fredrik Bjerkan på 13 år og Mads Trivselssykepleier, Barnekreftforeningen/St. Olavs hospital. Disse to ildsjelene har en drøm om å skape en magisk opplevelse for barn denne helgen, og vil tilrettelegge dagene på barnas premisser.

P-huset tømmes for biler på fredag, og vil allerede på lørdag være erstattet av flere bilbaner fra Trondheim BilbaneCenter, og radiostyrte biler fra Trondheim RC-Bilklubb og Hockey mot kreft, som barna kan kjøre. Det er også mulig å ha med sin egen radiostyrte bil, dersom man har det.

Pasientforeninger kan melde på deltakere ved å sende en mail til finale2017@teamtrivsel.no. Ved spørsmål om arrangementet kan du kontakte Mads, Trivselssykepleier ved St. Olavs hospital, på 930 28 714

Viktig info til abonnenter og parkerende i Finalebanen P-hus

På grunn av arrangementet vil det ikke være mulig å parkere i Finalebanen P-hus på fredag, lørdag og søndag denne helgen (26.,27. og 28. mai). Abonnenter i huset oppfordres til å reise kollektivt eller benytte alternativ parkering. Abonnenter med behov for parkering ved St. Olavs hospital denne helgen bes ta kontakt med trivselssykepleier Mads ved St. Olavs hospital - eller kundesenteret til Trondheim Parkering - i god tid før arrangementet. Dere vil da få utlevert et midlertidig adgangskort til St. Olavs P-hus i perioden det gjelder.