Publisert: 14. October 2016

Hvordan kan jeg få betalt piggdekkgebyret nå?

Det er mange som ringer oss og spør om betaling av piggdekkgebyr. Foreløpig kan du kun benytte deg av nettløsningen på min side for å betale, men du skal ikke vente lenge før vi har flere betalingsløsninger klare. Nettbetaling finner du på MinSide Her kan du også registrere deg som bedriftskunde, administrere flere kjøretøy, velge faktura osv.

For deg som foretrekker å bruke mobilen, anbefaler vi å laste ned PiggApp. PiggApp er en enkel og brukervennlig måte å kjøpe både sesong, måneds og dagsoblat. PiggApp kan lastes ned i App store og Google play.

Men kan jeg ikke bare komme innom ekspedisjonen og betale?

Ekspedisjonen vil som alltid være tilgjengelig for spørsmål og veiledning, men siden oblatene nå er blitt digitale (og ikke et papir du legger i ruta) oppfordrer vi alle til å benytte nett, app, automat eller SMS for å betale.

For deg som ikke har smart-telefon, internett, nettbank, eller som kanskje syns det er litt vanskelig å bruke PC – vil pigg-automatene være riktig plass å oppsøke. Det blir satt opp 6 automater i utkant av byen. Det er kun én av disse som tar i mot både kort og kontanter, og den blir plassert utenfor ekspedisjonen vår på Leuthenhaven. Resten tar kun kort. Se "Piggdekkautomater" på kartet vårt.

Lurer du på mer om betaling av piggdekkgebyret, finner du det meste du trenger under fanen Piggdekkgebyr.